Versiunea romana League of Legends lansata oficial

Pantheon Splash Romanian Skin, League of Legends

Riot Games, compania de jocuri care a creat League of Legends, a anunţat astăzi lansarea cunoscutului joc online în România, cu servicii şi asistenţă complet localizate.

Pentru a sărbători lansarea jocului localizat, finala primului turneu din România a jocului League of Legends va avea loc în Bucureşti, la magazinul Flanco din Unirea Shopping Center, în data de 2 iunie 2012.

Pentru a susţine mai bine jucătorii de League of Legends din ţară, versiunea în limba română a jocului este localizată în întregime, cu dublaj şi subtitrări în limba română, precum şi cu asistenţă dedicată pentru jucători şi community coordinator dedicat. Un nou site al comunităţii române poate fi găsit la: http://eune.leagueoflegends.com/ro External link.

„Oricând încercăm să aducem League of Legends într-o nouă comunitate, este important să furnizăm aceeaşi calitate a serviciilor la care se aşteaptă jucătorii noştri din toată lumea”, a afirmat Brandon Beck, unul dintre fondatorii şi director general al Riot Games. „Asta înseamnă că trebuie să parcurgem întregul proces: să oferim asistență pentru jucători în limba română, să angajăm personal care să înţeleagă cu adevărat nevoile jucătorilor români şi să demarăm scena română de eSports cu un turneu de lansare

 

Sursa: http://www.pcmhz.com