Sosesc iPhone 5S si iPhone 5C

Dupa atatea zvonuri legate de noile iTelefoane, a venit timpul sa tragem niste concluzii si sa vedem cum sta treaba cu ele. O sa vina un flagship sau un telefon ieftin? Sau ambele? Aflam impreuna mai jos.

Conform unor informatii de la surse de incredere, anul acesta urmeaza sa vedem doua telefoane de la compania din Cupertino. Daca mai tineti voi minte va spuneam de un iPhone ieftin cu carcasa din plastic. El urmeaza sa fie lansat sub numele de iPhone 5C, sau iPhone 5Cheap ca altfel nu imi dau seama de ce au pus C.

In fine, se pare ca au aparut tot felul de poze cu ambalajul si alte culori ale carcasei, zvonul fiind mai mult decat autentic. Cat de ieftin va fi nu se stie exact, se zvonesc mai multe preturi in jurul sumei de 350 de dolari. Nu ma astept sa il vedem in Romania sub 2000 de lei.

Urmatorul telefon va fi un iPhone 5S, adica un iPhone 5 mai Scump. Eu as fi pus E in loc de S, de la expensive. Acesta va aduce un buton Home din safir cu cititor de amprenta, camera de 13 MP si posibil un material textil pe spate. Piele oare? Se pare ca ambele telefoane vor fi lansate sau anuntate pe 10 septembrie. Asteptam evenimentul Apple si va tinem la curent.

 

Sursa: www.arenait.net