Ninite.com: O solutie simpla si rapida

Foarte multi dintre noi ne confruntam cu lipsa de timp. Suntem tot mai ocupati si agitati, nervosi si frustrati. Pe langa toate astea, viata noastra depinde puternic de computer, fie ca vrem sau nu. Dar, ce te faci cand nu ai timp si nici chef sa te apuci sa-ti instalezi tot felul de aplicatii de care ai nevoie pentru activitatile obisnuite? Pai, e simplu: mergi pe www.ninite.com!

Ai la dispozitie o gramada de aplicatii complete, freeware, catalogate in functie de scopul utilizarii (Web Browser, Messaging, Security etc.) Tot ce trebuie sa faci e sa bifezi programele dorite si apoi sa dai un click pe Get Installer, din subsolul paginii. In cateva secunde, un installer automat se salveaza in PC si incepe sa-si faca treaba. Fara “Next – Next – Next” sau zeci de “Accept”-uri, totul e simplificat pana in panzele albe, spyware si adware free!

Lista de aplicatii e ampla, iar cei de la Ninite accepta mereu sugestii din partea utilizatorilor. Pentru mine, Ninite a insemnat sfarsitul chinului de a instala iarasi toate programele dupa un format.

Pentru mai multe discutii din lumea IT, va astept si pe Gam3zlife.info. K33p it brutal!