iPhone 6 și iPhone 6 Plus au cele mai mari vânzări din istoria Apple

Înainte de startul precomenzilor, au apărut informații conform cărora iPhone 6 și iPhone 6 Plus se vor vinde în câteva zeci de milioane de unități până la finalul anului. Compania speră să livreze retailerilor și operatorilor un total de 80 de milioane de telefoane iPhone 6 și iPhone 6 Plus, conform Digitimes.  Până la sfârșitul lunii septembrie speră să livreze 10 milioane de bucăți, restul de 70 de milioane urmând să fie expediate până la sfârșitul trimestrului patru al anului.

În ceea ce privește rivalii, Samsung a preluat un citat mai vechi de-ale lui Steve Jobs și a realizat o serie de videoclipuri în care face mișto de Apple, evenimentul și telefoanele sale. Samsung a lansat primul Galaxy Note în septembrie 2011, iar Steve Jobs a spus atunci că nimeni nu ar vrea așa ceva. „Nimeni nu o să cumpere un telefon mare“, a spus Steve Jobs în vremea în care Apple lansa iPhone 4S cu ecran de 3,5 inci și Galaxy Note era un „monstru“ de 5,3 inci. Acum, iPhone 6 Plus are 5,5 inci.

„Răspunsul oamenilor la iPhone 6 și iPhone 6 Plus a fost incredibil, cu un record de precomenzi peste noapte“, a comunicat Apple. „Cererea a fost mare, dar îi facem față. Spuneți-ne dacă întâmpinați probleme“, a comunicat și John Legere, directorul T-Mobile. Asta după ce operatorul T-Mobile a trebuit să anunțe că s-ar putea să existe întârzieri în livrarea telefoanelor.

 

Articol complet: www.playtech.ro