Genius prezinta seria GX de accesorii pentru gaming

Genius, producător recunoscut de periferice pentru computer şi accesorii electronice pentru consumatori, prezintă în cadrul celui mai mare târg internaţional de tehnologie digitală şi soluţii de telecomunicaţii – CeBIT 2012, Deutsche Messe, Hanovra, Germania, 6-10 martie 2012, standul E37, Hall17 – gama completă de produse ingenioase.

Vizitatorii vor avea şansa de a testa o multitudine de produse, precum accesorii pentru smartphone-uri şi tablete, câteva dintre cele mai compacte tastaturi bluetooth pentru sistemele AndroidTM şi Apple, tablete de design grafic, dispozitive audio, precum difuzoare de gaming sau pentru iPad / iPhone, dispozitive de imagine precum camere foto digitale sau camere video şi accesorii de gaming precum căşti sau mouse-uri PC, cu timp de răspuns ultra-rapid.

Seria GX pentru gaming şi două produse-vedetă – pico-proiectorul BV-200 şi Ring Presenter – beneficiază de următoarele avantaje:

Seria GX pentru gaming

Genius GX Gaming Series

Noua serie de accesorii GX pentru gaming numără o gamă amplă de periferice PC pentru gaming profesionist. Creată pentru jucătorii de MMO, RTS şi FPS, seria GX pentru gaming include căşti cu sunet pe 7.1 canale, mouse-uri cu memorie pentru setări încorporată, precum şi difuzoare de gaming cu bass puternic.

Pico-proiectorul Bella Vision BV-200

Genius Pico Bella Vision BV-200

Acest proiector de mici dimensiuni reprezintă alegerea perfectă pentru vizionarea de filme, prezentări de afaceri sau redarea jocurilor, atunci când spaţiul este limitat. Alături de programul de vizionare a documentelor integrat, utilizatorul poate naviga printre fişere PDF, Excel, Word, fişiere audio şi video, fără a fi nevoie de conectarea la un PC. Alegeţi un nou instrument pentru a vă bucura de divertismentul multimedia!

Ring Presenter

Genius Ring Presenter

Ring Presenter este primul dispozitiv sub formă de inel ce permite controlul total al slide-urilor din PowerPoint, navigarea pe Internet şi prin documente, doar cu ajutorul degetelor. Cu funcţia de scroll, indice laser şi click, utilizatorul poate controla foarte facil prezentările, cu ajutorul acestui dispozitiv compact.

Cu o istorie a unor lansări revoluţionare, CeBIT este unul dinre cele mai prestigioase evenimente internaţionale. Genius este mândru să participe şi să prezinte cele mai noi produse jurnaliştilor şi consumatorilor care vor vizita Standul #E37 în Hall 17.

Sursa: Genius