WORLD OF WARCRAFT – MISTS OF PANDARIA SE LANSEAZA 25 SEPTEMBRIE

Blizzard tocmai a anuntat noul joc din seria World of Warcraft. Se va numi Mists of Pandaria, va fi disponibil incepand cu 25 septembrie si va putea fi achizitionat in 3 versiuni.

MistsOfPandaria1

Noul titlu din seria World of Warcraft va fi disponibil atat in format electronic cat si retail, in cutie, incepand cu sfarsitul lunii septembrie. Acesta va fi al patrulea expansion al popularul joc, si cu siguranta va imbogati si mai mult WoW-ul celor de la Blizzard.

Cu o serie de functii noi trecute in specificatii, Mists of Pandaria este cel mai generos update de WoW din ultimii ani. Vine cu cateva elemente care ar trebui sa genereze un val de prospetime in intreaga experienta de gaming.  Mists of Pandaria va fi disponibil in 3 versiuni, una mai speciala ca alta: Digital Deluxe Edition, Collector’s Edition, si normal.

Versiunea normala va include in plus noile rase Pandaren si Monk. Va creste nivelul maxim al personajelor de la 85 la 90. Va introduce un sistem de lupta intre animalele de companie. Pretul versiunii normale, atat in format digital cat si in magazine, va fi de 40 dolari.

O editie Digitala de Lux va fi disponibila exclusiv in magazinul celor de la Blizzard contra sumei de 60 dolari. Aceasta va include o noua creatura exclusiva pe care sa o folositi pentru a zbura ingame intitulata Imperial Quillen, un nou pet exclusiv – Lucky Quillen Cub si cate portrete, bannere si sigilii care fac legatura intre Starcraft 2, World of Warcraft si Diablo 3.

Collector’s Edition este a treia si cea mai scumpa versiune de World of Warcraft Mists of Pandaria, cu un pret de 80 dolari. Pe langa toate elementele din versiunea Digitala de Lux, Collector’s Edition va include un DVD impreuna cu un disc Blu-ray care surprinde intregul proces de creatie al ultimului joc WoW. Un CD audio de colectie cu 20 de melodii de pe coloana sonora a jocului va fi de asemenea inclus. Pentru fanii entuziasti ai jocului, in pachet va mai fi inclusa o carte cu 208 pagini de imagini, desene si randari 3D care surprind intreaga evolutie a conceptelor din Mists of Pandaria. Un mouse pad Chen Stormstout este de asemenea prezent in pachet.

sursa: http://playtech.ro