Windows 8.1 Enterprise Preview este disponibil pentru downlod gratuit

Functiile noi introduse in Windows 8.1 pentru clientii corporate pot fi experimentate gratuit prin intermediul noului Enterprise Preview. Abia a trecut o luna de la publicarea Windows 8.1 Public Preview si cei de la Microsoft s-au grabit sa finalizeze ultimele retusuri din Windows 8.1 Enterprise Preview.microsoft windows 8.1 enterprise preview

Windows 8.1 Enterprise permite curiosilor sa experimenteze la prima mana un amalgam de functii noi care fie au fost introduse pentru prima oara in Widows 8.1, fie au beneficiat de un update semnificativ cu aceasta ocazie. Printre noutati, se numara AppLocker, BranchCache, Virtual Desktop Infrastructure, Start Screen Control, Windows To Go Creator, Direct Acces si multe altele. Detaliind, Direct Acces permite celor sunt in deplasare sa-si acceseze intranetul protejat prin intermediul unei singure conexiuni la internet fara alte aplicatii. Start Screen Control permite departamentului IT sa creeze si sa implementeze, fara drept de modificare din partea utilizatorilor de rand, un ecran de start batut in cuie. Cu Windows 8.1 veti interactiona cu alte computere, periferice si gadgeturi din retea folosind standardul NFC. Prin WiFi Direct, fara vreun software suplimentar, veti putea incheia o conexiune cu o imprimanta compatibila. Pana si partea de streaming prin Miracast va fi implementata la nivel software si nu veti vei mai avea nevoie de stick-uri USB care sa integreze aceasta functionalitate.

Versiunea Preview a noului Windows, in format enterprise, este disponibila din acest moment pentru download gratuit pe site-ul companiei. Oricine o poate descarca, fara nici un fel de restrictii.

Pentru activare se poate folosi product key: YNB3T-VHW8P-72P6K-BQHCB-DM92V oferit de catre producatori.

 

Sursa: playtech.ro