RCS & RDS creşte limita de trafic de date mobile în roaming naţional

RCS & RDS creşte începând cu 6 iulie limita de trafic de date mobile în roaming naţional de la 100 MB/lună, la 200 MB/lună pentru toate abonamentele Digi Mobil din gama Optim şi Complet, fără costuri suplimentare pentru clienţii serviciului de telefonie mobilă. Oferta este valabila până la data de 31 decembrie 2015. În plus, în perioada 06 iulie – 31 august 2015, clienţii Digi Mobil vor beneficia promoţional de 300 MB/lună de trafic în roaming naţional.

De această creştere de trafic în roaming naţional se vor bucura şi clienţii persoane juridice.

In concordanta cu strategia de a contribui la satisfactia clientilor nostri, continuam sa le oferim acestora cat mai multe avantaje la pachetele de servicii marca Digi. Vom continua sa investim in dezvoltarea ariei de acoperire a retelei de comunicatii mobile, dar si in imbunatatirea calitatii serviciilor mobile pentru a ajunge in scurt timp la performantele pe care le avem pe segmentul de servicii fixe de telecomunicatii.” a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

Clientii companiei, persoane fizice, care opteaza pentru unul dintre abonamentele din gama Optim 2, 3, 5 sau Optim Nelimitat  achita 2, 3, 5 sau 6 euro/luna (TVA inclusa), iar cei care aleg din gama Complet 2, 3 sau 5 platesc 2, 3 sau 5 euro/luna (TVA inclusa).

In functie de tipul de abonament ales, clientii beneficiaza de convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pana la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie (viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul de pana la 5 GB) si pana la 300 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii pot utiliza gratuit.

Comunicat complet pe rcs-rds.ro