Razer lansează căștile stereo BlackShark

Razer au anunțat căștile de gaming Razer BlackShark inspirate de la piloții de aviației, care au fost lansate prima oară la evenimentul E3 din acest an sub brandul Battlefield 3 Razer BlackShark.

Create să arate și să se simtă ca niște căști purtate de piloții elicopterelor de atac, Razer BlackShark au niște cupe ce acoperă urechile în totalitate și asigură o izolare totală față de zgomotul exterior.

Materialul cupelor este creat din spumă cu memorie ce se mulează perfect pe urechile purtătorului și face plăcută purtarea lor pe perioade extinse fără a crea discomfort iar conexiunea se face prin jack audio de 3.5 mm (microfonul se conectează și el separat prin jack de 3.5 mm) și sunt compatibile cu o gamă largă de aparate precum iPod, iPhone, iPad, Kindle Fire, smartphones cu Android, Razer Blade, Macbook Pro și laptopurile tip Ultrabook.

Soldații aflați în situații intense de luptă trebuie să fie concentrați asupra obiectivului, fără a fi distrași în vreun fel, pentru a reuși să ducă la bun sfârșit misiunea și să scape nevătămați. Acest lucru este valabil și pentru gamerii care vor să câștige – acesta este și motivul inspirației căștilor Razer BlackShark,” spune Robert “RazerGuy” Krakoff, președintele Razer USA.

Razer BlackShark Stereo Gaming Headset vor fi disponibile din această lună la un preț de 119.99 euro.

 

Sursa:  computergames.ro