Primul trailer pentru jocul F1 2012!

Codemasters a publicat luni primul trailer pentru jocul F1 2012, care va apărea în luna septembrie pe PC, PlayStation 3 şi XBOX 360.

Codemasters, producătorul de jocuri care a obţinut în 2010 licenţa pentru titlurile oficiale ale Formulei 1, a publicat luni primul trailer pentru F1 2012. Trailer-ul pune acdentul pe faptul că, pentru prima oară în istoria Formulei 1, şase campioni mondiali se regăsesc pe grila de start.

Codemasters au anunţat pentru jocul F1 2012 (aflat momentat în stadiul de dezvoltare) că vor introduce un nou mod de joc denumit sugestiv “Champions Mode”, aici pasionaţii de Formula 1 având ocazia să concureze împotriva celor 6 campioni mondiali în încercarea de a învinge.

În modul Champions din Formula 1 2012, Codemasters ne propune să încercăm învingerea pe rând, din cockpitul bolidului de Formula 1, a şase din actualii campioni ce concurează anul acesta. Fiecare campion vine cu propriul scenariu de cursă, primul pe listă fiind Kimi Räikkönen, urmat de Lewis Hamilton, Jenson Button, Sebastian Vettel, Fernando Alonso şi Michael Schumacher. Trecerea la următorul campion se realizează doar după învingerea celui curent (logic).

În plus, Codemastrers a prezentat imagini de pe circuitele de referinţă din calendar precum Spa-Francorchamps sau Monza, dar şi de pe circuitul de la Singapore. F1 2012 urmează să apară în magazine în cursul lunii septembrie şi va fi disponibil pentru PC şi consolele PlayStation 3 şi XBOX 360.