Placa video ASUS GTX 680 ofera grafica mai fluida si mai detaliata

Prima arhitectură pe 28nm de la NVIDIA este livrată sub forma unei plăci grafice ASUS GTX 680, caracterizată de o alimentare din noua generaţie şi un modulator de frecvenţe NVIDIA GPU Boost complet nou. ASUS GPU Tweak ajută jucătorii pasionaţi şi overclockerii să obţină totul de la această placă puternică prin intermediul unei interfeţe flexibile şi intuitive în timp ce NVIDIA Adaptive Vertical Sync promovează jocurile fluide cu detalii reglate la nivelul maxim. Tehnologia NVIDIA 3D Vision este de asemenea disponibilă, fiind îmbunătăţită de eficienţa şi performanţa arhitecturii pe 28nm.

Punem în valoare cea mai recentă tehnologie NVIDIA GPU

Bazată pe arhitectura “Kepler” pe 28nm, ASUS GTX 680 oferă performanţe DirectX 11 fără compromisuri, fiind complet pregătită pentru următoarea etapă a divertismentului PC, ce va duce publicul entuziast dincolo de bariera Full HD.

ASUS GeForce GTX680 2GB, vedere de sus

ASUS GeForce GTX680 2GB, conectori

Datorită puterii ample de procesare, GTX 680 poate prelucra filme şi jocuri cu rezoluţii 4K sau ultra HD, extinzând fineţea vizuală şi calitatea dincolo de standardele curente. În acelaşi timp procesul de fabricare pe 28nm al nucleului grafic înseamnă reducerea consumului conducând la TDP modest de 195W în sarcină. Cu 1536 de nuclee CUDA, GTX 680 oferă o putere mare de procesare grafică ce creşte performanţa generală a sistemului. Placa este livrată cu o interfaţă pe 256 biţi şi 2GB de memorie GDDR5 tactată la o frecvenţă 6008MHz. Modularea dinamică NVIDIA GPU Boost înseamnă că placa poate alterna între frecvenţa de bază de 1006MHz şi frecvenţa de 1058MHz pentru a obţine un număr suplimentar de cadre în jocurile solicitante. Acest design flexibil este mai departe îmbunătăţit de ASUS prin exclusivistul GPU Tweak.

ASUS GeForce GTX680 2GB, perspectiva

Articol complet aici: http://www.pcmhz.com