Peste 500 de potentiali parteneri pentru Bitdefender la CeBIT si Mobile World Congress 2012

Bitdefender, liderul pietei romanesti de securitate a informatiilor, anunta peste 500 de potentiali parteneri si clienti corporate generati in urma participarii la cele mai importante targuri de tehnologie din Europa de anul acesta.
Investitia totala pentru asigurarea prezentei companiei la targurile CeBIT de la Hanovra si Mobile World Congress de la Barcelona a fost de mai multe sute de mii de euro.
La Mobile World Congress, desfasurat intre  27  februarie si 1 martie la Barcelona, Bitdefender a prezentat clientilor gama Mobile Security pentru utilizatorii de smartphone-uri si tablete cu Android, ce foloseste tehnologii de scanare in cloud, precum si solutia Power TuneUp, de optimizare a terminalelor mobile.
Ca si la CeBIT, toate acestea s-au desfasurat sub privirea scrutatoare a lupului dacic, realizat in 3D intr-o dimensiune impunatoare deasupra standului si au beneficiat de aportul palincii, vinurilor si a berii – toate aduse special din Romania.
La CeBIT, ce s-a desfasurat in perioada 2-6 martie la Hanovra si a reunit peste 300 000 de vizitatori, Bitdefender a avut o prezenta impresionanta, cu un stand de peste 50 de metri patrati, in care romanii au oferit pe langa  bere, vin si palinca, suveniruri din zona Transilvaniei: clopuri traditionale si obiecte sculptate din lemn.
Vizitatorilor din toata lumea le-au fost prezentate atat solutii de securitate pentru acasa, dar si produse destinate mediului de business. Bitdefender a prezentat, de asemenea, tehnologiile sale de securitate companiilor interesate de integrarea acestora in alte produse.
Reprezentantii furnizorului de securitate au sustinut la Hanovra prezentari despre amenintarile informatice de pe retelele sociale si de pe dispozitivele mobile si au fost dezvatuite in avanpremiera detalii despre versiunea 2013 a produselor de securitate pentru desktop.
De asemenea, noua solutie de stocare securizata – Bitdefender SafeBox – introdusa in portofoliul companiei a fost lansata oficial  in cadrul CeBIT 2012.
Tot la Hanovra, operatorii de centre de date au studiat in detaliu solutia de securitate pentru medii virtuale, Security for Virtualized Environments, ce permite instalarea unui singur produs de securitate pentru toate masinile virtuale ce ruleaza in cadrul unui server, fata de solutiile traditionale, ce presupun instalarea de software antivirus pe fiecare masina virtuala in parte.
Bitdefender isi propune o prezenta la acelasi nivel si la Infosecurity 2012, evenimentul reprezentativ din industria securitatii datelor, ce se va desfasura la Londra, in perioada 24-26 aprilie 2012.
La aceasta adresa sunt puse la download cele mai noi versiuni de evaluare ale aplicatiilor realizate de catre Bitdefender.