O noua serie Walkman de la Sony

Sony lansează noua serie Sony Walkman® WH, care încorporează tehnologii de ultimă oră, de la boxe, căști și music player digital, într-un singur produs wireless cu design inovator. Alege muzica fără să te mai încurci în cabluri, crează-ți propriul câmp audio printr-o simplă atingere a boxelor încorporate, sau, pur și simplu, relaxează-te cu muzica din căști. Orice muzică ai asculta, noua serie Sony Walkman® WH îți oferă calitatea sunetului specifică Sony. Noile modele Walkman® NWZ-WH505 și NWZ-WH303 vor reda cu o acuratețe ridicată fiecare notă a melodiilor.


Sony-Walkman-W505

Alege din modurile de sunet presetate, sau setează un mod personalizat. Atunci când vrei să te bucuri de muzică afară, dar să nu te izolezi complet de sunetul străzii, tot ce trebuie să faci este să pui walkman-ul după gât și să activezi, dintr-o singură atingere, sunetul surround ca într-un sistem de boxe. Noul model Walkman® 3 în 1 îți oferă o experiență reală a sunetului, prin îmbinarea tehnologiilor xLOUD™ și VPT pentru boxe.

O singură încărcare a bateriei asigură o autonomie de 20 ore, iar spațiul de stocare de 16 GB, la modelul WH505, îți permite să ai cu tine în orice moment aproximativ 4.000 de cântece. Sau poți pur și simplu să conectezi walkman-ul la smartphone ori la tabletă, prin cablu, astfel încât să asculți muzică, postul de radio preferat sau piesele disponibile pe site-urile de streaming.