Noul trailer GRID 2 prezintă circuitul Yas Marina

Jocul de curse GRID 2 a primit un nou video de gameplay din partea dezvoltatorului Codemasters. De data aceasta trailer-ul ilustrează circuitul urban Yas Marina.

GRID 2 îi va provoca pe jucători să fie rapizi, să fie primii în curse și să fie faimoși. Gamerii vor concura cu o gamă de vehicule alese special de către producători, deoarece sunt cele mai reprezentative mașini din ultimele patru decenii ale industriei auto. Ținta jucătorilor este să ajungă în topul clasamentelor din noua lume a sportului cu motor. Din Paris până în Abu Dhabi, din Chicago până pe coasta însorită a Californiei, precum și în multe alte locuri de pe glob, cursele cele mai intense și mai pline de adrenalină de până acum se vor desfășura nu doar în orașe, pe străzi excelent redate, ci și pe circuite cu licență și pe drumuri montane periculoase.

În joc, gamerii vor concura în campionatul World Series Racing, o nouă competiție înființată de către antreprenorul fictiv Patrick Callahan, în care piloți din diferite discipline sunt recrutați din cele mai puternice cluburi de racing din lume și concurează într-o serie de evenimente care vor combina Track Racing, Drifting, Street Racing și multe altele.

yas_marina_circuit_15

De asemenea, GRID 2 va defini și noi standarde în experiența de racing multiplayer, cu o componentă de gameplay complet distinctă și extinsă, precum și cu un sistem unic de progresie. Opțiunile complexe de personalizare și integrarea cu RaceNet – portalul comunității online pentru jocurile Codemasters Racing, care ține evidența curselor, a recompenselor și a rivalilor fiecărui jucător – vor oferi un grad mare de imersiune și conectivitate în GRID 2.

GRID 2 se lansează pentru PC, PS3 și Xbox 360 pe 28 mai în Statele Unite ale Americii și pe 31 mai în Europa.

Sursa: Fanaticgamer.ro