Liga Studentilor Electronisti va invita la Maguay Lan Party

Eroi cu puteri mistice, masini rapide, sportivi virtuali de performanta si tintasi de elita – este ceea ce Liga Studentilor Electronisti, împreuna cu Maguay va ofera în cadrul competitiei de gaming Maguay Lan Party, ce se va desfasura în decursul zilei de 31 martie 2012.

Aflat la cea de-a doua editie în parteneriat cu Maguay, concursul s-a dovedit a fi foarte popular în rândul studentilor, ce descopera în sine puteri nebanuite si o acerba dorinta de competitie. În cadrul editiei anterioare, au participat aproximativ 200 de gameri înfocati si 100 de vizitatori, ce au petrecut o noapte de neuitat în spiritul competitiei si au fost premiati pe masura efortului depus.
În cadrul competitiei de anul acesta, înscrierile se fac pe site-ul www.lanparty.lse.org.ro pentru urmatoarele jocuri:

FIFA 11 – Simulator Sportiv (Fotbal), DotA (Defense of the Ancients) –, MOBA(Multiplayer Online Battle Arena (maximum 16 echipe a cate 5 membri), CS/Counter Strike – FPS (First Person Shooter) (maximum 16 echipe a cate 5 membri), NFSMW (Need For Speed Most Wanted) – Simulator Auto.

Competitia se va desfasura în Cantina Leu din cadrul Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, în doua etape, prima având loc între orele 12:00 – 18:00, duelându-se pasionatii de Counter Strike si NFS, urmând ca de la orele 19:00 sa înceapa competitia între jucatorii de DotA si FIFA. Premiile câstigatorilor vor fi asigurate de catre MAGUAY si partenerii sai, Microsoft si Kingston.

Acest concurs este organizat de jucatori pentru jucatori si este locul în care a fi pro gamer înseamna a fi vedeta.

* regula inscrierilor este primul venit, primul servit; inscrierile se incheie cand este atins numarul total de 200 de participanti
* Se pot inscrie studenti din cadrul oricarei universitati

Va asteptam sa dovediti ca sunteti cei mai buni!

Detalii gasiti pe www.lanparty.lse.org.ro