League of Legends se localizeaza si pentru Romania

Riot Games anunţă că este pregătit pentru lansarea versiunii beta a jocului League of Legendsîn limba română împreună cu asistenţă localizată pe serverul Europa de Nord şi de Est plus un eveniment de lansare cu premii consistente.

Noua versiune League of Legends o să ofere pe lângă site şi forum complet localizate, texte şi voci din joc în limba română (urmăriţi forumul şi site-ul pentru iminenta lansare).

League of Legends, România

Mai mult, începând cu 17 mai, pasionaţii se pot înscrie în Turneul Oficial de Lansare League of Legends România unde marele premiu este în valoare de 9.000 lei, bineînţeles nelipsind şi multe premii surpriză.

Evenimentul de calificare online se organizează de către ESL România, înscrierile fiind realizate la adresa http://www.esl.eu/ro/lol/turneul_oficial/ External link

Finala se va desfăşura în Bucureşti pe data de 2 iunie în cadrul magazinului Flanco din complexul comercial Unirea, transportul finaliştilor fiind achitat de către Riot Games. Restul spectatorilor ce nu se vor afla în locaţia respectivă vor avea ocazia să urmărească un live stream al evenimentului

Sursa: http://www.pcmhz.com