LANParty v.10 Powered by PC Garage

Devenit deja eveniment de traditie in randul pasionatilor de jocuri video si IT, LANParty v.10 Powered by PC Garage, alaturi de Liga Studentilor Electronisti, te invita si anul acesta sa iei parte la startul celor mai antrenante jocuri video ale momentului. Transformat din pasiune intr-un adevarat sport, gaming-ul antreneaza in mediul online cei mai buni jucatori, deveniti profesionisti prin performatele obtinute. LANParty se adreseaza tuturor jucatorilor pasionati si dornici sa-si arate maiestria intr-o intrecere care nu incurajeaza numai competitia, ci si consolidarea relatiilor si imbunatatirea comunicarii in timp real.

Daca ai gaming-ul in sange, vino sa te duelezi pe unul din cele 4 fronturi:

  • Simulator Auto – NFS Most Wanted
  • Simulator Sportiv – FIFA
  • Multiplayer Online Battle Arena – Defence of the Ancients 2
  • Real Time Strategy – Starcraft 2

lanparty

Intelegem pasiunea ta pentru jocuri, dar te-ai gandit vreodata cum se creeaza ele?
Anul acesta, nu-ti uita CV-ul acasa, pentru ca EA te asteapta la standul lor de recrutare pentru a-ti oferi posibilitatea de a profesa intr-una din cele mai mari companii producatoare in domeniu.
Si provocarile nu se opresc aici… Red Bull iti propune, in aceasta editie, o confruntare inedita: Red Bull Racing Formula One Team Challenge.
Daca iti doresti, in schimb, doar sa-i privesti pe cei mai buni in actiune si sa-i sustii sau se te bucuri de o atmosfera in care primeaza adrenalina, noi iti punem la dispozitie proiectarea si comentarea meciurilor, Kinect Areas, GameQuiztador, demonstratii marca Lab501 si multe alte surprize.

Acest concurs este organizat de jucatori pentru jucatori si este locul in care a fi pro gamer inseamna a fi vedeta.

In incinta salii va fi organizat un secret shop de catre cei de la Computer Games, in care pot fi achizitionate diferite materiale promotionale.