History of SBA server

Anul 2008

Ideea de a face un server online de Call of Duty 4 Modern Warfare ia apartinut lui IKY care in acea vreme activa ca redactor hardware la o revista de specialitate IT, dupa un studiu intens acesta si-a pus ideea in practica astfel apare serverul public de COD 4 SBA avind ca si game-mod DOMINATIONS .
Astfel ia nastere unul dintre cele mai vechi servare de COD4 din Romania , ulterior i se alatura Lone Wolf ca admin al serverului iar dupa multe schimbari in componeta adminilor serverului se stabileste urmatorul line-up : Lone Wolf , Tzar , Logan si evident IKY , formula in care activam si in prezent .

Anul 2009 aduce o schimbare destul de deasa a adminilor serverului fapt care duce la impunerea unor reguli in privinta adminilor respectiv: varsta , numar de ore jucate in Call of Duty 4 MW, joc original, dupa lansarea seriei Modern Warfare 2 aduce cu sine pierderea numarului de jucatori dar si deziluzia faptului ca in MW2 nu exista servere dedicate fapt ce determina jucatorii sa se intoarca la COD 4 MW.

Anul 2010 incepe prin cooptarea a 2 ADMINI cu experienta Tzar si Logan iar din luna martie existenta unui forum online dedicat jucatorilor de pe serverul SBA .

Anul 2011 se creeaza paginile de facebook SBA si a fanilor SBA se pun bazele sitului pcparty.ro
Serverul SBA supravietuieste datorita incapatanarii adminilor si a catorva jucatori dedicati carora le multumim pe aceasta cale .

Anul 2012 in sfarsit situl pcparty.ro este functional se alatura Shoobo (Cruceru Malin) ca editor stiri hardware si games pe site-ul PCPARTY.
Se reia monitorizarea serverului cu anticheatul ggc-stream.

In luna martie 2012 se alatura ca si admin pe serverul SBA jucatorul de COD 4 MW  JaJe ,sa ii uram bun venit si sa speram ca va fi alturi de noi cat mai mult .