Hands-On Spec Ops:The Line – Probleme in paradis

Acum ceva zile am avut ocazia să încerc o versiune demo a 3rd person shooter-ului publicat de 2K Games şi anume Spec Ops:The Line. Demo-ul are undeva pe la 20-25 minute, sunt jucabile 2 misiuni şi este disponibil (deocamdată) doar pentru PS3 şi Xbox 360deşi va apărea şi pe PC ceva mai târziu.

Spec Ops: The Line, PlayStation3 Demo Preview

Jocul vrea sa ne scoată din monotonia shooter-elor din ziua de astăzi în care subiectul principal sunt americanii şi ruşii, astfel că acţiunea din Spec Ops se desfăşoară într-un Dubai distrus în care dunele de nisip au ajuns în oras să fie la fel de mari ca şi zgârie norii.

Pe partea de gameplay jocul stă binişor, deşi în unele locuri poţi avea mici probleme mai ales cu sistemul de cover. Engine-ul folosit în joc este celebrul Unreal Engine 3 pe care rulează atât de multe alte jocuri. Grafica nu este una foarte spectaculoasă, chiar dacă are şi părţile ei bune cum ar fi nisipul, iar pe partea de animaţie, Spec Ops: The Line este puţin cam dezamăgitor.

În rolul personajului principal vocea este asigurată de Nolan North pe care l-am putut auzi în seria Uncharted, Assassin’s Creea, SOCOM,etc.

Screenshots Spec Ops: The Line (PS3)

Spec-Ops-The-Line_1.jpg Spec-Ops-The-Line_2.jpg Spec-Ops-The-Line_3.jpg Spec-Ops-The-Line_4.jpg Spec-Ops-The-Line_5.jpg Spec-Ops-The-Line_6.jpg Spec-Ops-The-Line_7.jpg Spec-Ops-The-Line_8.jpg Spec-Ops-The-Line_9.jpg

În concluzie, demo-ul a fost drăguţ, deşi cu mici scăpări există speranţa ca pe 26 iunie, atunci când este data oficială pentru lansarea jocului, producătorul să remedieze aceste greşeli şi să avem parte de un joc bun deoarece potenţial pare să existe.

Sursa: http://www.pcmhz.com