Facebook Messenger pentru Windows – Free Download

Facebook a lansat Facebook Messenger pentru Windows. Noua aplicație poate fi descărcată în mod gratuit și aduce o interfață nouă și funcții care vor să transforme Facebook Messenger pentru Windows într-un concurent redutabil pentru Yahoo! Messenger. Cu toate acestea, scepticii afirmă că Facebook mai are ceva de lucrat la aplicația de Messenger pentru Windows pentru a putea concura cu Yahoo! Messenger. Aplicația nu este tocmai nouă pentru anumiți utilizatori, dat fiind faptul că a fost lansată neoficial versiunea Beta pentru Facebook Messenger pentru Windows la sfarsitul anului trecut. Versiunea oficială a aplicației a debudat ieri.

Noul Facebook Messenger pentru Windows nu aduce foarte multe funcții noi față de Yahoo! Messenger. Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că aplicația trimite utilizatorilor notificări  în legătură cu invitațiile, comentariile, tagurile sau orice fel de schimbări care se produc pe contul lor de Facebook

Un dezavantaj, însă, este faptul că utilizatorii nu vor putea avea în lista de prieteni decât utilizatorii care au un cont de Facebook și nu va permite importarea de contacte din alte rețele. De asemenea, această versiune nu permite încă group chat sau video call.

Facebook a lansat in mod oficial Facebook Messenger pentru Windows

Un alt dezavantaj pentru această versiune este faptul că emoticon-urile sunt foarte limitate iar aplicația nu pune la dispoziție o căsuță cu diferite smiley-uri din care utilizatorul să poată aleagă. Sperăm însă că Facebook va lucra și la aceast capitol.

Facebook Messenger pentru Windows nu este disponibil decât pentru versiunea Windows 7.  Facebook promite, însă, că aplicația va fi disponibilă în curând pentru mai multe sisteme de operare.  Mai trebuie să știți că este necesar ca aplicatia să fie instalată doar o data, urmând că Messenger să instaleze eventualele update-uri în mod automat.