ELKOTech aduce in Romania SSD-urile OCZ Vertex 4

ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distribuirea de produse hardware si software ale unor producatori de renume din industria IT, anunta disponibilitatea in Romania a celor mai noi SSD-uri OCZ, Vertex 4 SATA III. Noile modele folosesc controller-ul Indilinx Everest 2 si au obtinut cea mai mare performanta la nivel de IOPS-uri, fapt care transforma aceasta a patra generatie de SSD-uri OCZ Vertex intr-o linie de produse flagship.

Viteza de citire secventiala a modelelor Vertex 4 este de maxim 535MB/s, citirea random 4k de 95000 IOPS, scrierea random 4k de 85000 IOPS. In comparatie, vechea generatie OCZ Vertex 3 obtinea o viteza de scriere random de 60000 IOPS. Modelele detin, de asemenea, cea mai scazuta latenta, de 0,34ms la citire, respectiv 0,02 la scriere, fiind astfel cu 80% mai performante decat Vertex 3.

“Vertex 4 este un produs flagship si ofera utilizatorilor o performanta superioara si o fiabilitate sporita. Prin acest produs OCZ a stabilit noi standarde, fiind pentru prima data cand un SSD ofera o performanta IOPS asa de ridicata atat la citire, cat si la scriere”, a declarat Adrian Marcuta, Product Manager ELKOTech Romania.

Bazandu-se pe controller-ul Indilinx Everest 2 si dispunand de o arhitectura dual core cu un procesor cu o frecventa de lucru de 400Mhz, Vertex 4 elimina nevoia de compresie interna a datelor. Arhitectura avansata include de asemenea caracteristici cheie, cum sunt motorul de corectie avansata a erorilor, criptarea automata si Ndurance™ 2.0.

Ndurance™ 2.0 este cea mai performanta tehnologiei de management NAND dezvoltata pentru SSD-uri SATA. Creata special pentru procesoarele Indilinx SSD, Ndurance 2.0 depaseste deficientele memoriei NAND, marind considerabil durata de viata a unitatii de stocare.
Vertex 4 va fi disponibil in oferta ELKOTech la sfarsitul lunii aprilie

 

Sursa : www.itstiri.ro