Electronics Arts si Activision ne incing bine anul acesta

Anul acesta se va încinge şi mai tare cauciucul… de pe controller-e odată cu apariţia Nascar the Game: Inside Line de la Activision iar Electronics Arts pare decis să continue două hituri mai vechi.

NASCAR The Game: Inside Line

Creatorii jocurilor NASCAR, Eutechnyx, au anunţat că lucrează la un nou joc ce îşi va face apariţia în cea de-a doua jumătate a acestui an. Nascar the Game: Inside Line va apărea pe Xbox 360, PS3 şi Wiii (probabil şi WiiU) cândva anul acesta, va conţine 23 de circuite şi un career mode îmbunătăţit faţă de ce am avut până acum.

Publisher-ul acestui proiect este ca şi până acum – Activision. Poate că în Europa jocul nu este atât de aşteptat dar în USA, unde Nascar-ul este unul dintre cele mai urmărite sporturi (pe langa fotbalul american, baseball, basketball), fanii sunt cu ochii pe ei.

Electronic Arts ne pregăteşte încă două jocuri ce se anunţă foarte aşteptate. În CV-urile unor oameni de la EA şi-au făcut apariţia două nume destul de importante: Mirror’s Edge 2 şi Battlefield: Bad Company 3.

Mirror’s Edge 2 a fost un joc care aducea ceva diferit faţă de restul jocurilor de la aceea ora. Un free-running cu acţiune, o poveste destul de interesantă, peisajul foarte colorat şi controlul foarte simplu. Cât despre Bad Company 2, a fost probabil cel mai bun joc al seriei deoarece a adus un Single-Player foarte frumos, un multiplayer bine îmbinat, o grafica de “jos palaria” şi a fost un competitor bunicel pentru Call of Duty.

Şi totuşi, de Mirror’s Edge se vorbeşte de prin 2009 şi de Bad Company 3 se zvoneşte de câteva luni…

Sursa: http://www.pcmhz.com