Call of Duty: Ghosts

Call of Duty: Ghosts este a zecea serie  din franciza Call of Duty , si al șaselea dezvoltat de Infinity Ward . Jocul va fi lansat pentru Microsoft Windows , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Wii U , Xbox 360 și Xbox Unul in data de  5 noiembrie 2013.

Detalii despre joc :

În viitorul nu prea îndepărtat, un atac devastator a schimbat pentru totdeauna balanța globală de putere, cu Statele Unite, care nu mai este e ca o superputere . La zece ani după atac, o trupa de soldati de elita, cunoscuti ca “Ghosts” incep un război sub acoperire împotriva unui inamic nevăzut, cu rezultate si consecințe pe termen lung, atât pentru ei înșiși și pentru rămășițele Statelor Unite ale Americii.

Odată cu sfârșitul  povestii  în Call of Duty: Modern Warfare 3  începe  seria noua numita ghosts pentru a coincide cu lansarea de console noi a opta generație care intră pe piață in decursul acestui an . Jocul va debuta un motor construit de către dezvoltator, inițial descris ca un nou motor, dar mai târziu a clarificat pentru a fi acelasi motor folosit în jocurile anterioare, cu upgrade-uri “semnificative”. Raven Software și Neversoft va ajuta Infinity Ward în dezvoltare.

Call-of-Duty-Ghosts1

Jocul Call Of Duty Ghosts poate fi pre-comandat de pe site-ul oficial din 16 tari (Romania nu inca este inclusa) si este disponibil pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Pe Amazon, pretul a fost redus la 59,96 dolari, de la 59,99 dolari. Jocul va putea fi jucat si pe cele doua noi console a caror disponibilitate este inca pusa sub semnul intrebarii. Cele doua trailere de mai jos vorbesc de la sine, si merita urmarite cu atentie pentru ca ofera o serie de detalii interesante ale jocului.

Un alt trailer, in care sunt date detalii despre grafica prezenta in Call Of Duty Ghosts. Trebuie sa recunosc ca pare foarte bine gandit, si ma intreb care din placile grafice noi lansate sunt capabile sa ruleze acest joc la detalii maxime. Actiunea jocului este de asemenea destul de complexa.

Call of Duty: Ghosts s-a numarat printre cele cateva jocuri mentionate la prezentarea Xbox One, iar motivul este clar. Grafica jocului este spectaculoasa si ofera mai multe detalii pentru cresterea realismului.

Noul titlu din seria Call of Duty este jocul cu numarul 10, dar este in acelasi timp al saselea creat de Infinity Ward. Dezvoltatorul sustine ca noile tehnologii utilizate in joc garanteaza cea mai avansata grafica.

Call-Of-Duty-Xbox-one_thumb

Texturile la rezolutie inalta sunt printre imbunatatirile asteptate, dar Infinity Ward a perfectionat Call of Duty: Ghosts pentru a reflecta si cele mai mici detalii.

Folosind tehnologia Sub-D, jocul va include mai mult realism, cu detalii absente din generatiile mai vechi de jocuri. Gamerii ar putea fi incantati de noua grafica: personajele vor avea vanatai, taieturi si jucatorul va putea vedea chiar si mizeria de sub unghiile personajelor.

Call of Duty: Ghosts soseste pe Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PS3 si PC in data de 5 noiembrie.