ASUS ROG a lansat placa de baza Maximus V Formula

ASUS Republic of Gamers Maximus V Formula

ASUS Republic of Gamers Maximus V Formula aduce tradiţia excelenţei în jocuri pe cea mai recentă generaţie hardware. Chipset-ul Intel Z77 implementat pe placă suportă cea de-a doua şi cea de-a treia generaţie de procesoare Intel Core™. Pentru a câştiga încrederea jucătorilor şi a utilizatorilor ce îşi personalizează PC-ul, placa vine cu Fusion Thermo™, o configuraţie duală exclusivistă ce permite răcirea şi cu aer şi cu apă.

SupremeFX IV™ îmbunătăţeşte sunetul în jocuri şi redarea multimedia în timp ce GameFirst II™ reduce latenţele contribuind la jocuri mai fluide şi comunicaţii VoIP fără întreruperi. Placa de extensie mPCIe Combo cu Wi-Fi dual-band şi Bluetooth 4.0 oferă conectivitate suplimentară pentru mai multă flexibilitate, iar Maximus V Formula/ThunderFX™ SKU este o platformă puternică cu amplificare pentru căşti.

Pregătită atât pentru răcirea cu apă cât şi pentru cea cu aer

Design-ul exclusiv Fusion Thermo™ transformă placa Maximus V Formula într-o platformă ideală pentru jucătorii ce îşi personalizează PC-ul. Sunt preinstalate toate cele necesare unei configuraţii termice avansate. Un radiator personalizat, răcit cu aer, cu lamele fine din aluminiu anodizat, păstrează componentele vitale bine răcite în timpul operării. Dacă jucătorii optează pentru răcirea cu apă, ROG le face alegerea mai uşor de implementat cu un canal din cupru ce prezintă deja pe radiator cârlige electroplacate cu nichel, cu deschideri pe fiecare capăt, pentru a monta mai uşor furtunurile. Aceste caracteristici fac din Maximus V Formula o placă de bază high-end pentru jocuri, competiţii de overclocking şi case modding. Fusion Thermo™ a fost conceput pe baza sugestiilor primite de la comunitate şi reflectă contactul strâns menţinut de ROG cu jucătorii din lumea întreagă.

Condensatorii Premium pentru sunet de cristal

Hardware-ul audio SupremeFX IV™ este disponibil ca dotare standard pe Maximus V Formula şi utilizează condesatori audio ELNA, fabricaţi în Japonia şi aleşi meticulos, alături de un condesator principal foarte mare de 1500uF. Aceştia pot prelucra sunete cu un impact mai mare decât hardware-ul audio încorporat, generând efecte superioare şi sunet surround oferit de un amplificator cu o putere de 300ohmi.
Inginerii ROG au creat, de asemenea, tehnologia Red Line Shielding, care izolează hardware-ul SupremeFX IV™ de restul plăcii de bază pentru a asigura precizia separării analog/digital şi pentru a reduce interferenţele. Pe lângă aceste funcţii a fost pusă o protecţie împotriva câmpului magnetic ce acoperă chip-ul audio SupremeFX IV™, protejându-l de interferenţe.

Optimizări pentru următoarea generaţie de multiplayere

Tehnologia GameFirst II oferă o optimizare de reţea mult mai sofisticată decât generaţia precedentă. Aceasta supraveghează şi formează activ traficul online pentru a reduce latenţa, permiţând jucătorului să se bucure de jocuri online mai fluide şi de apeluri VoIP de calitate. Mai uşor de utilizat decât era în trecut şi actualizată cu tehnologia cFosSpeed Traffic Shaping, GameFirst II™ inspectează constant prin rutine pachetele de date pentru a minimiza transferul, rezultând un real câştig de performanţă. Facilitatea EZ Mode se bazează pe o interfaţă intuitivă, iar modul Advanced este alternative unui reglaj complex. Tehnologia GameFirst II™ este combinată cu un chip Intel Ethernet pentru a oferi jocuri online rapide şi fluide.

Performanţă excepţională pentru sunetul emis în căşti

Disponibilă în acest moment numai pe Maximus V Formula/ThunderFX™, ThunderFX™ oferă cei mai fini condensatori şi un amplificator de 300ohm pentru căşti. ThunderFX™ utilizează o tehnologie de atenuare a zgomotului ambiental (ENC) cu un convertor digital-analog (DAC) cu raportul semnal-zgomot de 120dB. Include un releu dedicat ce deconectează partea audio în momentul opririi şi pornirii calculatorului. ThunderFX™ oferă suport pentru desktop-uri, notebook-uri, Xbox 360® şi PlayStation® 3 şi include GamEQ cu profile de sunet pentru trei genuri de jocuri (first person shooter, racing, şi strategie în timp real). GamEQ le permite utilizatorilor să facă reglaje complexe pentru obţinerea unor efecte audio clare. Astfel, de la motoare la paşii personajului din joc, totul se aude tare şi clar în căşti.

 

Sursa: www.pcmhz.com