AOC cucereste piata monitoarelor

În trimestrul IV al anului 2011, AOC a reuşit să se impună pe piaţa europeană mai competitivă şi aflată în scădere şi chiar a înregistrat o creştere semnificativă pe pieţe naţionale importante.

În trimestrul IV al anului 2011, AOC şi-a păstrat cu succes poziţia din top zece pe piaţa de monitoare din Europa şi chiar a înregistrat o creştere substanţială pe pieţele principale din Europa. Cu o cotă de piaţă de 3,81% în Germania, compania specializată în monitoare şi-a crescut prezenţa cu peste 30% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului anterior. De asemenea, echipa din Franţa a contribuit la îmbunătăţirea rezultatelor.

În trimestrul IV, a reuşit creşterea cotei de piaţă cu peste 100% faţă de anul anterior la 2,89%. În Polonia, AOC a preluat poziţia a cincea în trimestrul IV, dublându-şi cota de piaţă într-o perioadă de 12 luni la aproape 6%.

Echipa de vânzări a înregistrat o creştere de peste 100% în comparaţie cu ultimul trimestru al anului anterior, ajungând în top zece. În Marea Britanie, Scandinavia şi Turcia, AOC a raportat rezultate stabile în comparaţie cu trimestrul IV al anului 2010.

 

* Toate cifrele se bazează pe informaţii de la compania de cercetare de piaţă MEKO