Allview lansează Viper S, un nou smartphone dual SIM cu Android şi ecran de 5 inch

Allview a participat şi anul acesta la MWC, unde a prezentat noul său vârf de gamă pentru oferta smartphone dual SIM, un telefon cu ecran HD de 5 inch şi procesor quad-core. Venit la doar o săptămână după modelul X1 Xtreme cu suport single SIM, noul Viper S este un alt smartphone puternic de la Allview, echipat cu CPU quad-core la 1.4GHz (nuclee Cortex-A7) şi o cantitate rezonabilă de 2GB memorie RAM.

 

 

allview vipersAllview Viper S – telefon dual SIM cu Android

Modelul pune la dispoziţie cameră foto de 13MP cu funcţie de filmare 1080p şi mod de fotografiere HDR , respectiv o cameră frontală de 5MP utilă pentru apeluri video şi autoportrete. Modelul dispune de 16GB memorie internă şi slot MicroSD, dar piesa de rezistenţă este ecranul LCD de 5 inch cu tehnologie IPS, capabil să redea imagini la rezoluţie 720×1280.

Carcasa de 8.9 mm grosime şi 143.5 grame este prevăzută cu scut Gorilla Glass şi adăposteşte un acumulator Li-Ion de 2500 mAh. La capitolul opţiuni pentru conectivitate avem suport 3G HSPA+ şi WiFi N, modul NFC şi Bluetooth 4.0, receptor GPS şi radio FM. Telefonul oferă suport HD Voice şi oferă două microfoane pentru noise-cancelation şi înregistrarea video.

Allview Viper S va putea fi achiziţionat din magazinele partenere începând cu luna aprilie, la preţul de 1299 Lei.